تابلو نما کامپوزیت

نمای کامپوزیت مغازه【قیمت + نمونه‌کار + انواع】

تابلو نمای کامپوزیت مغازه یکی از به روزترین تابلوهای تبلیغاتی گروه دورال است که در انواع مختلفی مانند کامپوزیت ساده، کامپوزیت براق رزینی یا مات و کامپوزیت ضد لکه (دارای لایه نانو) قابل نصب و اجرا می باشد.

از بهترین مزیت های این تابلو می توان به سبک بودن و مقاوت آن در برابر عوامل زیست محیطی اشاره نمود. تابلوسازی دورال مفتخر به اجرا و نصب نمای کامپوزیت مغازه می باشد.

لیست قیمت تابلو

ساخت تابلو کامپوزیت توسط تابلوسازی دورال

09152223008
 

ساخت، اجرا و نصب کامل نما کامپوزیت برای فروشگاه و مغازه شما توسط گروه تابلوسازی دورال با بهترین قیمت

مشاوره رایگان نیاز دارید؟ 0915 222 3008

نمونه کارهای تابلو نما کامپوزیت اجرا شده توسط دورال

برخی از نمونه کارهای گروه تبلیغاتی دورال در زمینه ساخت تابلو نمای کامپوزیت مغازه در زیر لیست شده اند. جهت مشاهده لیست نمونه کارهای کامل بر روی لینک مربوطه کلیک نمائید:

نمای کامپوزیت مغازه یکی از خدماتی است که گروه تبلیغاتی دورال طراحی و پیاده سازی آن را انجام می دهد. آیا می دانید نمای کامپوزیت چیست و چه کاربردی دارد؟ برای آشنایی بیشتر با آن بهتر است ابتدا با واژه کامپوزیت آشنا شوید.

سر فصل ها:

 

کامپوزیت چیست؟

امروزه هدف همه کاسب ها و مغازه دارها در بالابردن فروش، بیشتر شدن درامد و جذب مشتری بیشتر می باشد. این امر با پایین آوردن قیمت محصولات، بالابردن کیفیت اجناس، اخلاق خوب و ... می شود محقق ساخت. اما یکی از روش های بسیار عالی برای جذب مشتری و فروش بالا و مهمتر از آن اینکه مشتری فروشگاه ما را در خاطر خود بسپارد طرح نمای فروشگاه است. نمای سردر مغازه می تواند باعث شود که مشتری انتخاب کند وارد فروشگاه شود خیر!

امروزه نمای فروشگاه یک مورد بسیار مهم برای هر فردی که مغازه دار هست و یا تصمیم به افتتاح مغازه جدید دارد می باشد. در قدیم از بنر یا فلکسی یا حتی نئون و قدیمتر از فیکسه کاری ها استفاده می شد ولی امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن متریال جدید اکثرا از نمای کامپوزیت استفاده می کنند.

نما کامپوزیت مغازه یکی از گزینه های همیشگی تابلوسازان برای کسبه و فروشگاه است که مورد استقبال خیلی بالایی هم داشته است همانطور که اگر در خیابان نزدیک محل زندگی یا کار اندکی دقت کنید اکثر نماهای فروشگاه با کامپوزیت ساخته شده است. مشتری در این مدل کار به دلیل طیف بالای رنگ، سهولت در نصب، سرعت در نصب، قابلیت خم شوندگی، طرح های متنوع، ماندگاری بالا در مقابل عوامل محیطی نظیر آفتاب و باران و ... رغبت بیشتری نسبت به بقیه مدل ها نشان داده است. طبق نظر سنجی که گروه ما در سال 98 از تمامی مشتریان خود به صورت حضوری یا تلفنی انجام داد درباره اینکه تاثیر اجرای تابلو سردر مغازه بر میزان جذب مشتری و فروش آنها بدین صورت بود که 100% آنها رضایت کامل داشتند و اذعان نمودند که بعد از اجرای نما فروششان بسیار بیشتر شده است !!! که این خود نشان دهنده تاثیر تبلیغات محیطی و رابطه مستقیم آن بر فروش می باشد.

در اصطلاح شیمیایی به ترکیب چند عنصر جامد شیمیایی به صورت مخلوط و یا با ترکیب لایه های مشابه با هدف افزایش استحکام ماده، کامپوزیت گفته می شود. در واقع هر کجا که نیاز به افزایش استحکام باشد از این ترکیب استفاده می شود. به عنوان مثال در تولید کامپوزیت دندان دو ماده جداگانه به همراه چسب مخصوص ترکیب شده و کامپوزیت دندان را شکل می دهد. در تولید کامپوزیت جلوی مغازه یا ساختمان از ترکیب سه ماده جامد به صورت لایه و همچنین دو ورق همسان استفاده می شود که به ترکیب این عناصر با یکدیگر اصطلاحا ساندویچ می گویند. اما تاریخچه استفاده از نمای مغازه با کامپوزیت و یا بهره گیری از کامپوزیت در صنعت ساختمان از کجا شکل می گیرد؟ در ادامه برای آشنایی بیشتر تاریخچه آن را شرح می دهیم.

انواع تابلو کامپوزیت

تابلوهای کامپوزیت بر اساس نوع روکش و کاربردشان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند. در اینجا رایج‌ترین انواع تابلو یا نما کامپوزیت را به همراه نمونه تصاویر آنها معرفی می‌کنم:

  • مدل کامپوزیت چلنیوم: در این مدل تابلو، از حروف برجسته چلنیوم بر روی زمینه کامپوزیت استفاده می‌شود. چلنیوم نوعی ورق آلومینیومی است که با روکش پلکسی گلاس عرضه می‌شود.
  • طرح کامپوزیت پلکسی: در این نوع تابلو، از ورق‌های پلکسی گلاس رنگی یا شفاف بر روی زمینه کامپوزیت استفاده می‌شود.
  • مدل کامپوزیت رفلکس:  برای ساخت این تابلو، از ورق‌های کامپوزیت رفلکس که نور را بازتاب می‌دهند استفاده می‌شود. این نوع تابلو در شب به خوبی دیده می‌شود و برای تبلیغات در محیط‌های کم‌نور مناسب است.
  • طرح کامپوزیت ترکیبی: در این مدل، از ترکیب دو یا چند نوع مختلف تابلو کامپوزیت، مانند کامپوزیت چلنیوم و کامپوزیت پلکسی، استفاده می‌شود. تابلو ترکیبی ظاهری بسیار زیبا و منحصر به فرد دارد و برای کاربردهای خاص مانند تابلو سردرب مجتمع‌های تجاری و اداری استفاده می‌شود.

در مورد تاریخچه کامپوزیت نمای مغازه و ساختمان چه می دانید؟

کامپوزیت در صنعت ساختمان که به کامپوزیت تزئینی معروف است برای اولین بار در کشور آلمان توسط یک شرکت آلمانی به نام Alusingen به کار گرفته شده است و به دلیل نداشتن محدودیت در طرح و اجرا با استقبال شدیدی در دنیا روبرو شد. با پیدایش معماری مدرن و استفاده از متریال پیشرفته نو ظهور بیشتر از قبل مورد توجه معماران و طراحان ساختمان قرار گرفته است. در واقع این شرکت در دهه هفتاد میلادی با همکاری شرکت BASF کامپوزیت ساختمانی را تولید و حق انحصار آن را به مدت 20 سال در اختیار گرفت. به دلیل همین حق انحصار بود که تا مدت ها قیمت و هزینه استفاده از این ورق بسیار بالا بود. از این رو از آن صرفا در برخی صنایع و موارد خاص همانند تولید اتاقک خودرو و یا در نمای ساختمان های خاص و شرکت های بزرگ استفاده می شد.

پس از اتمام حق انحصار شرکت Alusingen سایر شرکت ها نیز به سرعت تولید آن را آغاز کرده و این محصول را در بازارهای جهانی به تولید انبوه رساندند. همین امر به تنهایی باعث گردید تا نحوه محاسبه بهای تمام شده کامپوزیت برای استفاده در نمای مغازه و ساختمان های مرتفع و یا خانه های ویلایی کاهش یافته و در نتیجه قیمت تابلو کامپوزیت مغازه نیز مقرون به صرفه گردد.

نمای کامپوزیت یکی از مهمترین و پرکاربردترین نماها در عصر جدید می باشد. ورق کامپوزیت یکی از پرکاربردترین مصالح در صنعت ساختمان سازی است. بیشترین استفاده از نما کامپوزیت در نمای ساختمان، نمای داخلی، دکوراسیون داخلی، سازه های حجمی، سردر جلوی مغازه و فروشگاه، پمپ بنزین، سقف و ... می باشد. جنس این متریال از آلومنیوم است که اصطلاحات به ورق های آن Aluminum Composite Panels گفته می شود. عموما ابعاد ورق کامپوزیت موجود در بازار 125*320 سانتیمتر با ضخامت 2.5 الی 5 میلیمتر می باشد.

در ایران نیز پس از این اتفاق، نصب تابلو و نمای کامپوزیت برای فروشگاه ها، هایپرمارکت ها و ساختمان ها با استقبال زیادی روبرو گردید و به یکباره شاهد آن بودیم که بسیاری از فروشگاه ها شروع به نصب این سبک نمای مغازه مدرن نمودند.

نمای کامپوزیت طرح چوب استفاده شده در ساختمان

این ورق ها از از چند لایه ساخته شده است:

  • دو لایه آلومنیوم
  • هسته ترموپلاستیک یا PVC
  • یک لایه پوشش از نوع زرین بروی لایه آلومینیومی یا همان pvdf

از مهمترین دلایل استفاده این متریال در نما می توان سبک بودن بسیار بالا نسبت به سنگ و سرامیک، انعطاف پذیری بالا، سهولت در نصب و ساخت و اجرا، تنوع بسیار بالا رنگ و طرح (طرح چوب، سنگ و ...)، مقوام در برابر آتش و حرارت بالا، قابل نصب در هر نوع شرایط جوی ناپایدار، امکان تعویض قسمت های خراب به سادگی، سرعت بالا در اجرا، بهینه سازی ساختمان در مصرف، بازتاب نور خورشید و عدم رنگ پریدگی، عدم زنگ زدی به دلیل جنس آلومنیوم به کار رفته در آن، امکان طراحی و اجرای طرح های دارای خمیدگی و قوس و عملا هر گونه طرح، سوراخکاری و خمکاری راحت، جابجایی راحت و سریع، عدم لرزش در هنگام بادهای شدید، استفاده کمتر از مصالحی نظیر سیمان، آهن، شن و ...، قیمت مناسب نسبت به نمای سنگ می توان نام برد.
جهت استفاده در مکان های خاص طبق دستورالعمل آتش نشانی برای تاییده ساخت مهندسی مکان حتما باید از ورق های نسوز یا ضد حریق استفاده شود که نسبت به ورق های دیگر قیمت بالاتری دارند.
نصب این نوع نما بدین صورت است که ابتدا با توجه به ابعاد و طرح کامپوزیت مغازه آهن کشی و زیرسازی نما می شود سپس به اهن ها ضد زنگ زده می شود که یکی از مهمترین اقدامات این نوع نما جهت بیشتر شدن استحکام و عمر می باشد.
ورق های کامپوزیت به دو صورت دستی با استفاده از شیار زن یا با دستگاه cnc شیار، برش می خورد و سپس استاد کار ورق های شیار خورده را بر روی آهن کشی با استفاده پیچ نصب می کند.
این نوع ورق ها دارای برند های مختلفی از جمله: ورق کامپوزیت آلومکس، ورق کامپوزیت آلوسوییس باند، ورق کامپوزیت پرمیوم باند، ورق کامپوزیت سارای ترکیه، ورق کامپوزیت گلوری باند، ورق کامپوزیت آلو تایل، ورق کامپوزیت رینوباند، ورق کامپوزیت گلکسی باند و ....در بازار می باشد که هر کدوم از ویژگی و قیمت خاص خود را دارند.

اجرای این نوع نماها به 4 صورت انجام می گیرد:

  • روش ثابت fixing
  • روش ریلی hanging
  • روش H L
  • روش فیکس ریلینگ

 

پرکاربردترین روش در میان تابلوسازان در ایران روش ثابت fixing می باشد. قیمت این نما ها بر اساس طرح، متریال مصرفی از جمله آهن و ورق کامپوزیت متفاوت است. هرچه ضخامت آهن و ورق استفاده شده بالاتر باشد به الطبع قیمت پروژه بالاتر می شود. مشتریان محترم بایستی در انتخاب مجموعه ای که جهت اجرای نما دقت لازم را داشته باشند و با مشاهده نمونه تابلوهای کامپوزیت ساخته شده و شناخت انواع متریال اقدام به انتخاب مجموعه جهت طراحی و اجرای نمای خود کنند در غیر این صورت باعث خسارت جبران ناپذیری می شود. در مجموعه تابلوسازی دورال با بهره گیری از بهترین و با کیفیترین متریال جهت ساخت نما و استفاده از استاد کارهای با تجربه جهت اجرای هر چه بهتر این نماها اقدام می شود که همین امر باعث گشته عمده مشتریان از نمای خود رضایت مطلوب داشته باشند.

موارد استفاده از کامپوزیت تزئینی

کامپوزیت تزئینی علاوه بر استقامت و زیایی بالایی که دارد می تواند در انواع مختلف خود انعکاس و انکسار نور داشته باشد. لذا از آن برای مقاصد مختلفی استفاده می گردد. اگرچه برای نماهای خارجی همچون کامپوزیت نمای مغازه به دلیل نیاز به انکسار نور، بیشتر از مدل غیر براق آن استفاده می گردد. از جمله کاربردهای کامپوزیت های تزئینی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • نمای کامپوزیت ساختمان
  • نمای کامپوزیت مغازه
  • اتاقک خودروها
  • طراحی داخلی
  • پارتیشن و سقف کاذب
  • تابلوهای اعلانات
  • استفاده در تابلوهای حروف برجسته
  • نما کامپوزیت ویلا

در زمینه تولید تابلوهای چنلیوم (تابلوهای با حروف برجسته) نما کامپوزیت مغازه می تواند همانند نما چوب برای اجرا در زیر حروف و لوگو استفاده شود. حتی می توان از رنگ های مختلف آن برای افزایش جذابیت تابلو نیز استفاده نمود. نما کامپوزیت طرح چوب و نما کامپوزیت سفید در این زمینه بسیار پرکاربرد می باشند.

 

مقایسه تابلو کامپوزیت با سایر انواع تابلو

تابلو کامپوزیت با مزایایی مانند وزن سبک، مقاومت بالا، تنوع طرح و رنگ، شکل‌پذیری، نصب آسان، طول عمر بالا و قیمت مناسب، در میان انواع تابلوهای تبلیغاتی و نمایشی، جایگاه ویژه‌ای یافته است. در مقایسه با تابلوهای فلزی، کامپوزیت علیرغم مقاومت مشابه در برابر شرایط جوی، وزنی سبک‌تر و نصب آسان‌تری دارد. در مقایسه با تابلوهای چوبی، کامپوزیت قیمتی مناسب‌تر، تنوع طرح و رنگ بیشتر و عمری طولانی‌تر ارائه می‌دهد. اگرچه تابلو چلنیوم ظاهری مدرن‌تر و نورپردازی جذاب‌تری دارد، اما قیمت آن به مراتب بیشتر و مصرف برق آن نیز بالاتر است.

بنابراین، تابلو کامپوزیت با ارائه تعادل مناسب بین کیفیت، زیبایی و قیمت، به عنوان انتخابی ایده‌آل برای طیف وسیعی از نیازها، از سر درب مغازه‌ها تا تابلوهای تبلیغاتی و نمای ساختمان، مطرح می‌شود. انتخاب بهترین مدل تابلو برای شما، به نیازها و بودجه شما بستگی دارد. اگر به دنبال تابلویی بادوام، مقرون به صرفه و با تنوع طرح و رنگ بالا هستید، تابلو یا نما کامپوزیت گزینه مناسبی برای شما است. اگر تابلویی  با ظاهری کلاسیک و طبیعی می پسندید، تابلو چوبی را انتخاب کنید. اگر به دنبال تابلویی با ظاهری مدرن و نورپردازی جذاب هستید، تابلو چلنیوم را در نظر بگیرید. و اگر انتخاب شما مدلی بسیار بادوام و با قیمت مناسب است، تابلو فلزی را انتخاب کنید.
 

انواع جنس کامپوزیت از لحاظ کاربری

کامپوزیت استفاده شده در نمای مغازه و یا ساختمان از لحاظ جنس اصلی تفاوتی نداشته و فقط با توجه به نوع کاربرد آن به دسته های زیر تقسیم می شود:

  • کامپوزیت ساده
  • کامپوزیت رنگی یا استخوانی
  • کامپوزیت براق رزینی یا مات
  • کامپوزیت ضد لکه (دارای لایه نانو)

جالب است بدانید در صورت رنگی بودن لایه رویی نمای کامپوزیت، همزمان با تغيير زاويه ديد، طيف رنگی آن نیز در دو طیف کمرنگ و پررنگ تغییر خواهد کرد. همچنين در هنگام شب با تغيير ميزان نور شاهد جذابیت بیشتر سطح کامپوزیت نما خواهيم بود.

 

 

جنس کامپوزیت مغازه چیست؟

از آنجا که استفاده از پلیمر به تنهایی باعث می گردد استحکام محصول چندان مطلوب نباشد، جهت تقویت آن باید از الیاف و لایه های پیوسته و ناپیوسته مختلفی استفاده نمود. برای این منظور در کامپوزیت نمای مغازه که یک کامپوزیت تزئینی به شمار می رود از ترکیب آلومینیوم و پلی اتیلن به صورت لایه ای استفاده می گردد. برای ساخت کامپوزیت ساده و کلاسیک، در پشت و روی یک لایه ورق پلی اتیلن دو ورق آلومینیومی پرس می شود و مجموع این سه لایه نمای کامپوزیت مغازه ها را شکل می دهد. اما کامپوزیت های مدرن از لایه های متعدد و مختلفی تشکیل شده اند که در تصویر این لایه ها به ترتیب نام برده شده است. در ادامه به توضیح در مورد این لایه ها خواهیم پرداخت.

لایه های انواع کامپوزیت

 

ابعاد و ضخامت هر ورق کامپوزیت نما چقدر است؟

ورق های کامپوزیتی از لحظ ابعاد طول و عرض متفاوت بوده و از 320x120cm تا 4 متر مربع نیز متغیر می باشد. به هر قطعه از ورق کامپوزیت اصطلاحا پنل گفته می شود.

ضخامت کامپوزیت تولید شده نیز با توجه به تعداد لایه های استفاده شده در آن متغیر بوده که در مقاومت آن نیز تاثیر گذار است. البته لایه های به کار رفته در ورق های کامپوزیتی بسیار نازک بوده، به همین دلیل کامپوزیت از انعطاف پذیری محسوسی برخوردار است، اما قطر انواع لایه ها به صورت متداول به شرح زیر می باشد:

  • یک ورق آلومینیوم نازک به ضخامت 5mm
  • هسته میانی پلی اتیلین (غیر سمی و ضد اشتعال) 3mm
  • یک ورق آلومینیوم نازک 5mm
  • یک لایه PVDF نازک 1mm
  • لایه رزینی 5mm

در نهایت می توان گفت که ضخامت یک ورق از کامپوزیت تزئینی چیزی بین 4 الی 6 میلیمتر خواهد بود.

 

قیمت اجرای هرمتر مربع نمای کامپوزیت چقدر است؟

عوامل مختلفی در تعیین قیمت اجرای هرمتر مربع نمای کامپوزیت تاثیر گذار است و بسته به نوع آن و مواد تشکیل دهنده هزینه اجرای نمای کامپوزیت مغازه متفاوت است. قیمت نمای کامپوزیت مغازه هم از این قاعده مستثنی نیست.

در بعضی مدل های کامپوزیت روی آن با لایه عایق نسوز پوشیده می شود. این لایه پوششی یکی از جنس های PE ،PEVE ،PVDF می باشد. این لایه می تواند رنگی یا طرح دار و به صورت چوب یا سنگ باشد. در مدل براق نیز یک لایه دیگر از آستر اپوكسی رزين نازک روی آن قرار می گیرد که در قیمت آن نیز تفاوت ایجاد می نماید.

همچنین پوشش NANO-PDF به دلیل قابلیت خودشویی، جدیدا به ویژگی کامپوزیتها اضافه شده است. به این پوشش به اصطلاح Lotus–Effect (اثر نيلوفر آبی) گفته می شود، به این دلیل که قطرات آب یا باران شبیه به برگ های نیلوفر آبی از روی آن سر می خورد و روی سطح نمی ماند.

تمام این عوامل در تعیین قیمت کامپوزیت نما تاثیر گذار است. اما در حال حاضر در تولید کامپوزیت های مدرن امروزی همه لایه ها در مقابل آتش سوزی مقاوم بوده و وزن آن در هر متر مربع نهایتا ۵ کیلوگرم خواهد بود.

جهت اطلاع از قیمت های بروز در سال 1401 می توانید به صفحه لیست قیمت تابلو مراجعه نمائید.

 

شرکت های تولیدکننده کامپوزیت ایرانی و خارجی

خوشبختانه امروزه شرکت های بسیاری در ایران به تولید ورق های کامپوزیتی می پردازند که محصولات آن ها نیز با کیفیت و قیمت مناسبی ارائه می شود. اگرچه با توجه به اینکه تنوع محصولات تولیدی ساخت داخلی کمتر از نمونه های خارجی است از این رو برندهای خارجی نیز در بازار یافت می گردد.

 

برندهای ایرانی نمای کامپوزیت

از جمله برندهای تولید کننده کامپوزیت ایرانی می توان به موارد زیر اشاره نمود که تفاوت در آن ها بیشتر از جنبه تنوع رنگ و گارانتی می باشد:

  • نمای آلکوباند (ALCOBOND)
  • نمای کامپوزیت پرمیوم باند (PREMIUMBOND)
  • نمای طلوع باند (TOLOOBOND)
  • نمای کامپوزیت کوپکو (COPCO)
  • نمای آلوتک (ALUTEK)

 

برندهای خارجی نمای کامپوزیت

از برندهای معروف ارائه کننده نمای کامپوزیت خارجی نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کامپوزیت آلکوباند (ALUCOBOND) محصول کشور آلمان
  • نمای آلوباند (ALUBOND U.S.A) محصول کشور آمریکا
  • کامپوزیت آلکویاس (ALUCO JAS) محصول کشور آمریکا
  • نمای آلومونت (ALUMONT) محصول کشور آمریکا
  • کامپوزیت سارای (SARAY)محصول کشور ترکیه
  • نمای کامپوزیت هیوندای (HYUNDAI) محصول کشور کره
  • نمای آلکواستون (ALCOSTONE) محصول کشور چین
  • کامپوزیت آلوآرت (ALUART) محصول کشور انگلیس
  • نمای کامپوزیت ریبوند (LUBOND) محصول کشور فرانسه

 

روش نصب کامپوزیت تابلو

کامپوزیت ها به صورت افقی یا عمودی یا به صورت برش های کوچک یا یک تخته روی چهارچوب یا قاب پروفیل نصب شده و پس از انجام اتصالات برقی و نصب حروف برجسته آماده نصب می باشد.

نصب حروف برجسته روی نمای کامپوزیت مغازه ها می تواند هم در محل ساخت تابلو و هم در محل نصب آن اجرا شود. در تابلوهای کوچک و ساده برای سرعت بخشیدن به کار، تابلو از قبل در کارگاه آماده می شود تا در زمان نصب، داربست به مدت طولانی جلوی درب فروشگاه نباشد.

نصب کامپوزیت سردر مغازه

 

مزایای استفاده از کامپوزیت در نمای مغازه

  • نمای کامپوزیت جلوی مغازه بسیار سبک است.
  • کامپوزیت در برابر سرما و گرما مقاومت بالایی دارد.
  • کامپوزیت به دلیل چند لایه بودن در برابر ضربه مقاوم است.
  • تولید در رنگ و طرح های مختلفت کامپوزیت باعث ایجاد تنوع در نما می شود.
  • نصب این مدل از تابلو سریع و آسان می باشد.
  • به دلیل تولید بالا در دسترس است.
  • قیمت اجرای هرمتر مربع نمای کامپوزیت بسیار مقرون به صرفه است.
  • این جنس از نما انعطاف پذیری بالایی دارد.
  • نما کامپوزیت قابل شستشو است.
  • جنس نمای مغازه با کامپوزیت ضد زنگ و ضد حریق می باشد.

 

معایب نمای کامپوزیت برای مغازه

  • در این جنس از نما به دلیل مسطح بودن، در مدل رنگ های روشن در صورتی که NANO-PDF نداشته باشد آلایندگی های محیطی از جمله گرد و غبار بر روی آن زودتر نمایان می شود.
  • در مقابل تغییرات جوی شدیدی از جمله طوفان از مقاومت کمتری برخورد است

نمونه کار و پروژه های اجرا شده نما کامپوزیت مغازه توسط تابلوسازی دورال

جهت مشاهده لیست نمونه کارها و عکس پروژه های انجام شده توسط گروه تبلیغاتی دورال مشهد می توانید از صفحه نمونه کار نما کامپوزیت بازدید نمائید.

نمای کامپوزیت مغازه